Emil Boc ELOGIAT de Deutsche Welle! Ca un actor, Boc a filmat și la Berlin pentru o emisiune a postului german - VIDEO

 

Primarul Emil Boc este ”vedeta” unui reportaj realizat de postul german Deutsche Welle și difuzat în emisiunea ”European journal”.

 

În material se vorbește despre faptul că Emil Boc a trebuit să renunțe la funcția de prim-ministru în 2012 și a fost apoi rapid ales primar al municipiului Cluj-Napoca. 

 

Primarul Emil Boc a fost filmat la inaugurarea pistei de la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, unde a vorbit despre duelul cu puterea de la București. ”Bătălia politică de vara trecută nu este o imagine foarte bună pentru România. Investiții precum cea de acum, de la pistă, poate schimba această imagine”, a spus în acel moment președintele Senatului, Crin Antonescu.

 

În reportaj apare și renumita și apreciata Fabrică de Pensule și o exploziție inovativă a unor tineri artiști. ”În toată Europa, Clujul este văzut ca unul dintre cele mai importante orașe din punctul de vedere al artei. Sunt 30 de de studiouri în fabrica de pensule și 6 galerii cu contacte în orașe precum Berlin”, susțin jurnaliștii germani.

 

Emil Boc a ajuns și în capitala Germaniei, unde a vizitat celebrul zid al Berlinului.

 


Comentarii Facebook