Emil Boc, candidatul oficial al PNL pentru primăria Cluj-Napoca. Cu cine vor merge pentru șefia CJ Cluj



Conducerea PNL a anunțat, luni, candidații oficiali pentru primăriile din 14 municipii reședință de județ, dar și candidații pentru șefia consiliilor județene Bacău, Cluj și Teleorman.

Astfel, potrivit anunțului făcut de copreședintele PNL, Vasile Blaga, pentru primăria Cluj-Napoca partidul va merge tot pe mâna lui Emil Boc.

"Am validat candidaţii pentru funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ în paisprezece municipii şi candidaţii pentru funcţiile de preşedinţi de organizaţii judeţene, în trei judeţe, cu care intenţionăm să candidăm pentru preşedinţie şi care vor deschide listele. La Alba candidăm în continuare cu primarul Mircea Hava, la Arad, cu primarul Gheorghe Falcă, la Bacău cu senatorul Dragoş Luchian, la Brăila, cu senatorul Cătălin Boboc, la Caraş Severin, cu Ioan Popa, la Cluj, cu primarul Emil Boc, la Dolj, cu Pavel Badea, la Galaţi cu Nicusor Ciumacenco, fost viceprimar în Galaţi, la Deva, cu primarul Petru Marginean, la Drobeta Turnu Severin, cu primarul Daniel Carjan, la Ploieşti, cu senatorul Andrei Volosevici, la Timişoara, cu primarul Nicolae Robu", a declarat copreşedintele PNL Vasile Blaga, la finalul şedinţei BPN PNL, potrivit Mediafax.

De asemenea, în ceea ce privește președinții consiliilor județene, Blaga a anunțat că BPN al PNL a validat candidatura senatorului Ionel Paler pentru CJ Bacău, a senatorului Alin Tişe, la CJ Cluj şi a senatorului Eugen Pârvulescu, la CJ Teleorman.

Comentarii Facebook