Emil Boc este candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca. E OFICIAL

 

PNL a anunțat candidații pentru orașele mari din România, între care și Cluj-Napoca. 

 

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a anunțat la finalul şedinţei BPN PNL, că Emil Boc este candidatul la Primăria Cluj-Napoca. 

 

Am validat candidaţii pentru funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ în paisprezece municipii şi candidaţii pentru funcţiile de preşedinţi de organizaţii judeţene, în trei judeţe, cu care intenţionăm să candidăm pentru preşedinţie şi care vor deschide listele. La Alba candidăm în continuare cu primarul Mircea Hava, la Arad, cu primarul Gheorghe Falcă, la Bacău cu senatorul Dragoş Luchian, la Brăila, cu senatorul Cătălin Boboc, la Caraş Severin, cu Ioan Popa, la Cluj, cu primarul Emil Boc, la Dolj, cu Pavel Badea, la Galaţi cu Nicusor Ciumacenco, fost viceprimar în Galaţi, la Deva, cu primarul Petru Marginean, la Drobeta Turnu Severin, cu primarul Daniel Carjan, la Ploieşti, cu senatorul  Andrei Volosevici, la Timişoara, cu primarul Nicolae Robu”, a declarat copreşedintele PNL Vasile Blaga.

 

De asemenea, la șefia Consiliului Județean Cluj va candida senatorul Alin Tişe, care a mai ocupat această funcție în perioada 2008 - 2012.

Comentarii Facebook