PDL il apara pe Emil Boc: Ioan Rus este un politician esuat, complexat si panicat


Atacul lui Ioan Rus la Emil Boc, pe care l-a facut "rusine nationala", nu a ramas fara un raspuns. Ioan Rus este un politician esuat "complexat si panicat".

"Niciodata in ultimii 20 de ani, Cluj-Napoca nu a cunoscut o dezvoltare mai accentuata bazata pe politici administrative si pe infuzii de capital care sa favorizeze investitii autohtone si straine, precum in ultimii trei ani mai exact in timpul guvernarii clujeanului Emil Boc.

Despre efectul acestor politici trebuie sa vorbeasca clujenii si nu politicieni esuati precum Ioan Rus, personaj complexat si panicat de faptul ca si in anul 2012, din nou, PDL va castiga alegerile in Cluj iar PSD, din nou, va ramane cu frustrarea. Frustrarea generata de vesnica incapacitate a PSD de a castiga increderea clujenilor", se arata intr-un comunicat al PDL.

Democrat liberalii sustin ca PSD inseamna ingroparea Clujului, iar Ioan Rus "inseamna rusinea Clujului".

"Pana in anul 2004, Clujul a  fost cel mai izolat oras al Transilvaniei, sufocat de politici nationaliste si de guvernarea generatoare de saracie, practicata de Cabinetul Nastase, seful penal al lui Ioan Rus. Locuitorii Clujului stiu ca Emil Boc a transformat orasul. Din anul 2004, Clujul si-a adjudecat locul de drept, Capitala Ardealului", au mai precizat reprezentantii PDL.

 

Ioan Rus "musca" din Emil Boc: E o rusine nationala clujeana. Culmea ironiei ar fi sa ia voturi la Primarie


Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, a lansat un atac dur la adresa lui Emil Boc, "o rusine nationala" clujeana. Surse din parti vorbesc desore o posibila candidatura la locale. Citeste mai departe...

Comentarii Facebook