Emil Boc „a pus umărul la treabă” alături de cei care s-au ocupat de popularea cu pești a două lacuri din cartierul Gheorgheni


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat miercuri, 13 aprilie, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că două lacuri din cartierul Gheorgheni au fost populate cu mai multe specii de pești.

Însă imaginea care a făcut deliciul internauților clujeni a fost desprinsă parcă din poveștile taților care pleacă în fiecare sfârșit de săptămână la pescuit: edilul s-a pozat în timp ce ținea în mână un pește pregătit de eliberarea în lacul de la Iulius Mall.

boc cu pestele in mana.jpg

O nouă acțiune de populare cu pești a lacurilor I și III din cartierul Gheorgheni a fost desfășurată astăzi de către Asociația Județeană a Pescarilor Sportivi și R.A.D.P., în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

eliberare pesti lac iulius coperta.jpg

Astfel, aproximativ 1500 kg de pește din specia caras - provenit de la ferma piscicolă Delta Plus-Daia Română, din județul Alba - au fost utilizate pentru popularea celor două lacuri, în vederea îmbunătățirii condițiilor de pescuit și agrement. Pescuitul pe lacurile I și III din Gheorgheni poate fi realizat numai de către persoanele care dețin permis de pescuit”, a mai adăugat acesta. 

Comentarii Facebook