Elena Uioreanu își face campanie cu ajutorul minorilor - FOTO

 

Elena Uioreanu își face campanie în Colegiul 9 - zona de munte, folosindu-se și de copii. 

 

Situația a fost semnalată de un cititor Știri de Cluj. ”Este inadmisibil să fie scoși în față chiar și copiii pentru această campanie electorală. A fost dus un ansamblu de dansatori format din copii de 8 - 12 ani care au fost puși să danseze și să cânte în cadrul unei acțiuni electorale. Primarul Traian Matiș s-a dat peste cap ca petrecerea cu alegătorii să fie pe placul orășenilor”, ne-a scris Sorin Maier, un localnic din Mărișel.

 

Fotografii de la petrecere au fost postate pe contul de Facebook al Elenei Uioreanu. ”Mulțumesc domnului primar din Mărișel, Traian Matiș. Mi-am amintit ce înseamnă voie bună. Jocul e în sânge”, a scris Elena Uioreanu.

 

De la petrecere nu au lipsit nici președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, vicepreședintele CJ Cluj, Ioan Oleleu, dar și alți candidați USL la alegerile parlamentare din 9 noiembrie.

 

Dacă surprindeți derapaje în campania electorală, puteți trimite imagini și informații pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook