Un clujean cere să îi fie retras dreptul de a VOTA și să fie scos de pe listele electorale

 

Un clujean a depus, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean Cluj şi la Prefectură o cerere prin care doreşte să fie eliminat de pe listele electorale pentru alegerile parlamentare

L.N. are 30 de ani, locuieşte în cartierul clujean Mărăşti, şi a hotărât să facă asta pentru că nu se simte reprezentat de aleşii săi.

"Nu am întâmpinat nicio problemă să depun cererile. Atât că am fost întrebat de două ori dacă doresc să fiu retras din liste, iar când am răspuns afirmativ doamnele s-au mirat şi au zâmbit. Am înţeles de aici că nu s-au mai întâlnit cu o astfel de cerere. Una dintre ele chiar a râs, dar apoi mi-au înregistrat documentele. Nu ştiu dacă a mai făcut cineva aşa ceva la noi în ţară, dar consider că demersul meu este cel mai corect în actuala situaţie politică din România şi menţionez că am specificat în cerere că este vorba doar despre alegerile parlamentare, nu de cele locale sau cele pentru Preşedinţie. Sper ca cererile mele să fie luate în considerare, caz în care aş fi asigurat şi că nu votează altcineva în locul meu. Cererea depusă reprezintă din punctul meu de vedere şi un protest la adresa întregii clase politice din România", a declarat clujeanul.

Bărbatul mai spune că, "chiar dacă  existau suspiciuni şi discuţii cum că s-au făcut demersuri şi presiuni pentru a cosmetiza listele", el şi-a exprimat "liber şi nesilit de nimeni" dorinţa de a fi scos de pe liste.


Clujeanul a dorit să-şi păstreze anonimatul, menţionând că nu vrea reclamă, datele sale personale aflându-se doar în cererea depusă la BEJ şi Prefectura Cluj, informează Mediafax.

El este doctorand la una dintre universităţile clujene, lucrează pe proiecte europene, este căsătorit, iar până acum a votat la toate alegerile.

Comentarii Facebook