Elena Udrea susține că incidentul din aeroportul Cluj a fost ”o diversiune” a lui Mircea Jorj

 

Elena Udrea a declarat că pasagerii au fost ținuți pe Aeroportul Cluj circa 30 de minute pentru că avionul avea întârziere. 

 

Este o diversiune a domnului respectiv (Mircea Jorj, fost președinte PSD Cluj-Napoca n.red.), presupun că așteaptă acum domnul Ponta din nou în funcția de președinte al organizației după spectacolul pe care l-a făcut astăzi. Avionul a avut întârziere de la București, a plecat cu o întârziere de 20 de minute. Ca urmare, toți am așteptat să vină avionul. Eu cel puțin am mers cu domnul Boc, n-am mers cu mașina SPP-ului, și totul s-a întâmplat conform procedurii. Deci nici vorbă, un circ pe care domnul de la PSD l-a făcut. Au tactica șefului de partid: mult circ, puține rezultate în politică. Avionul a avut întârziere și am așteptat cu toții să vină avionul, care așa a plecat de la București cu întârziere”, a spus Elena Udrea la Realitate TV. Ea a mai adăugat că delegația președintelui Traian Băsescu, în care se afla și ea, a așteptat în aeroport, în "lateralul clădirii". 

 

Eu știu doar că m-am salutat cu mulți dintre ei și, personal, unii mi-au urat succes în noul proiect. Eu nu știu ce făcea domnul Jorj pe acolo și ce o fi auzit dânsul. La cei de la PSD nu mă aștept la multe”, a mai spus Elena Udrea. 

 

Noi aveam programată plecarea cu o cursă de linie de la Cluj la Bucureşti la ora 9:30. Am fost îmbarcaţi în jurul orei 9:15 în autobuzul care face legătura între aeroport şi aeronava care aştepta pe pistă. Am fost blocaţi în faţa aeronavei, la 20 de metri, timp de peste 30 de minute, cu uşile închise. Erau şi oameni simpli, erau şi afacerişti, dar erau şi politicieni ca Kelemen Hunor, Radu Moldovan. Am asistat cu toţii sideraţi de spectacolul penibil care s-a întâmplat pe pistă. După 30 de minute şi-au făcut apariţia maşinile SPP din care au coborât Udrea, Băsescu... Până s-au pupat cu Boc, cu personalul care era în jurul aeronavei, am fost ţinuţi în autocar cu uşile închise. (...) Am fost trataţi cu lipsă de respect şi la momentul în care domnia sa a intrat în aeronavă, am fost coborâţi din autobuz şi un ofiţer SPP împreună cu un membru al echipajului ne-au introdus câte cinci, cu pauză între noi. Şi la sosirea la Otopeni am coborât primii şi am fost ţinuţi şi aici încă 10 minute până când el a fost urcat cu bagajele în maşini”, a declarat Mircea Jorj, fost președinte PSD Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook