Marti 31 Ianuarie

Elena Udrea a ajuns la Turda. Cum a comentat nominalizarea lui Klaus Iohannis?

 

Elena Udrea a ajuns la Turda la lansarea filialelor PMP Turda și Câmpia Turzii.

 

Parlamentarul a vorbit despre nominalizarea lui Klaus Iohannis ca vicepremier și ministru de Interne. ”Este un joc politic în interiorul USL, o încercare de preluare a puterii de către Antonescu de la Victor Ponta. Nu are nicio legătură cu agenda românilor, nu este această remaniere făcută pentru a genera un guvern mai bun, deşi au plecat nişte miniştri slabi, unii, dintre cei care au venit, se plimbă doar pe nişte locuri, evident că nu are legătură cu calitatea guvernării, ci cu luptele pentru putere din interiorul USL. Ne apropiem de limita acestei uniuni şi fiecare dintre cei doi, Victor Ponta şi Crin Antonescu, încearcă să aibă un ascendent. De data aceasta, Antonescu încearcă să îi dea şah lui Ponta, aducând în guvern pe Iohannis, care va fi o piatră de încercare, va fi opoziţia din interiorul guvernului la Victor Ponta, la care se va adăuga opoziţia lui Antonescu la Ponta în interiorul USL, până când acest circ se va opri şi USL va sfârşi prin a se rupe după europarlamentare”, a spus Udrea.

 

Prin aducerea lui Iohannis, Crin Antonescu a încercat un joc care, dacă îi va ieşi, îi va fi de folos în lupta cu Ponta. Legea spune că Iohannis nu ar putea fi mai mult de 15 zile şi primar şi ministru. Nu ştiu cum se va tranşa, dacă Iohannis va accepta să renunţe la funcţia de primar ca să vină în guvern, probabil că nu, pentru că toată lumea ştie că acest guvern va mai dura foarte puţin. S-a antrenat într-o strategie care nu cred că îi folosi la imagine lui Iohannis, însă, probabil că loialitatea faţă de Antonescu şi proiectul politic al câştigării prezidenţialelor i s-au părut mai atractive decât să rămână primar la Sibiu. Vom vedea ce va face”, a mai declatrat Elena Udrea.   

 

La lansarea filialelor PMP Turda și Câmpia Turzii au mai participat lideri și parlamentari PMP, printre care Eugen Tomac, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, Daniel Funeriu, Laura Bota, Clement Negruț, Florin Popescu, Florin Secară, Florin Gheorghe, Adrian Papahagi.

 

Udrea a aterizat la Cluj! Unde a ”petrecut” în noaptea de vineri spre sâmbătă - FOTO

Comentarii Facebook