Udrea a aterizat la Cluj! Unde a ”petrecut” în noaptea de vineri spre sâmbătă - FOTO

 

Elena Udrea, cel mai mediatizat membru al Partidului Mișcarea Populară, a ajuns la Cluj-Napoca vineri seara pentru a participa la un weekend activ al PMP.

 

Întreprind week-end-ul acesta primul turneu ardelean de la intrarea mea în Mişcarea Populară. Sâmbătă, de la 10.00, voi fi la lansarea organizaţiilor Partidului Mişcarea Populară din Turda şi Câmpia Turzii. Apoi, de la ora 14.00, voi fi la inaugurarea sediului partidului din Bistriţa. Asta pentru ca, de la 16.30, să fiu la inaugurarea PMP Dumitra.

 

Duminică, de la ora 12.00, voi participa la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Cluj-Napoca cu tema „Statul de drept – între modelul european şi realitatea din România”. 

 

La acest eveniment, vor mai prezenţi Emil Boc, Cristian Preda, Marian Preda, Adrian Papahagi, Teodor Baconschi sau Daniel Funeriu”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

 

Blonda din PMP a profitat că a ajuns de vineri seara la Cluj-Napoca, astfel că a poposit la un restaurat de lux de pe strada Napoca, alături de alți membri ai PMP Cluj. Elena Udrea a postat pe Facebook o fotografie, primind mii de like -uri, dar și critici.

 

Doar atata stiti, sa va petreceti si sa va etalati hainele, posetele si pantofii de firma. Spuneti ce lucruri Bune, ATI facut in Timp ce erati Mare ministru. Pe cine Mai vreti sa prostiti. Luati-va viza si dispareti, lasatine in Pace ,doamna Udrea”, a scris cineva.

 

Cu farfuriile goallle??????”, s-a întrebat alt utilizator.

 

Hoților va bateți joc de noi și de tara . Ruşine”, a mai adăugat cieva.

 

Eu cred in Elena Udrea, a fost si va fi un stalp al dreptei romanesti. Si mai cred ca va face parte din acel colectiv care va reusi sa coaguleze dreapta liberala! Succes Elena si nu uita ca inima noastra, astazi, este rupa-n doua!”, a sunat un mesaj pozitiv.

Comentarii Facebook