Eckstein, candidatul UDMR la Primaria Cluj-Napoca, si-a deschis "farmacia electorala" FOTO


Candidatul UDMR la Primaria Cluj-Napoca, Eckstein Kovacs Peter, si-a deschis, miercuri, "farmacia electorala", in Piata Unirii, unde va tine audiente pe durata campaniei electorale.

"Am deschis o farmacie electorala in centrul Clujului, farmacia Eckstein, un spatiu deschis audientelor. Cred ca oamenii, atunci cand au o problema, se duc la farmacie pentru a fi ajutati, iar rolul unui primar este sa ajute oamenii. Voi fi un primar care va fi leac pentru problemele clujenilor. Este un spatiu deschis care va functiona o luna, voi tine aici audiente in fiecare zi, va fi un loc destinat contactului cu oamenii, indiferent daca sunt romani sau maghiari. Farmacia va fi deschisa intre orele 10.00 si 20.00, inclusiv in week-end", a spus Eckstein Kovacs Peter.

Alaturi de candidatul UDMR Cluj la Primarie au fost prezenti si fostul viceprimar Boros Janos si actualul viceprimar Laszlo Attila.

 

"Farmacia electorala" este deschisa in Piata Unirii nr. 16, in locul fostei farmacii Dona.

 

Eckstein Kovacs, primar al Clujului: Daca in 2 saptamani nu primesc omul in audienta, ii platesc despagubiri uriase si il astept cu tort VIDEO

Comentarii Facebook