Giurgiu si-a lansat candidatura la Primaria Cluj-Napoca in strada, intre oameni. I-a fost interzis accesul in Piata Unirii VIDEO


Mircia Giurgiu, candidatul independent la Primaria Cluj-Napoca, si-a lansat candidatura pe Bulevardul Eroilor si nu in Piata Unirii, pentru ca nu a primit autorizatie.

Municipalitatea a precizat ca in Piata urma sa aiba loc o alta manifestare si nu poate fi emisa o astfel de autorizatie. In realitate, insa, in Piata Unirii nu a fost nicio actiune.

"Nu stim ce manifestare este. Oricum noi ne-am orientat rapid pentru ca suntem luptatori si stim ce avem de facut si am hotarat sa ne intalnim aici in asa fel incat, alaturi de prietenii nostri, sa va spunem cateva cuvinte si sa va spunem ca pentru clujeni este foarte important sa stie ca exista si un candidat independent, in afara celor propusi de partidele parlamentare.

De asemenea, este important sa stie ca noi nu avem nicio obligatie fata de nimeni. Nu avem in spatele nostru grupuri de interese. Nu avem obligatii sa ii ajutam pe urma sau sa se intample ceea ce se intampla de 20 de ani, toti cei care castiga formeaza o clica si de acolo cetateanul iese in pierdere de fiecare data.

In programul nostru va figura doar ceea ce este spre interesul cetateanului. Au fost pensii si salarii taiate, au fost foarte multe situatii in care oamenii nu au fost aparati. Eu am fost impotriva de fiecare data am fost dat afara din partid. Noi o sa ramanem impreuna ca avemmulte lucruri de aparat", a declarat Mircia Giurgiu.

 

La lansarea candidaturii a participat si Dumitru Costin, liderul Blocului National Sindical (BNS), dar si clujeni obisnuiti.

Comentarii Facebook