Dumul Răchițele-Ic onor, aproape de finalizare. La ce se mai lucrează



Reprezentanții DPJ Cluj anunță că lucrările de moderizare a drumului Răchițele-Ic Ponor au fost realizate în proporție de 80%.

Prin prezenta informam cetatenii judetului Cluj că în data de 11.11.2015 lucrările de modernizare a infrastructurii de acces în zona turistică Răchiţele-Prislop-Ic Ponor sunt realizate în proporţie de 80%, termenul de finalizare a lucrărilor fiind de 6 luni de la data ordinului de incepere(24.07.2015). Lucrările sunt executate de asocierea DRUMURI ŞI PODURI JUDEŢENE CLUJ S.A. şi CRIDOV S.R.L.

Astfel, pe întreg tronsonul în lungime de 20,5 km, care face legătura între localităţile Răchiţele-Doda Pilii-Ic Ponor, sunt finalizate lucrările de realizare a sistemului rutier pe partea carosabilă (este finalizata asfaltarea pe întreaga suprafaţă carosabilă)”, anunță DPJ Cluj.

În acest moment mai sunt în curs de execuţie următoarele lucrări privind menajarea de parcări, acostamente, drumuri laterale şi amenajări accese, lucrări de scurgerea apelor (şanţuri şi rigole de pământ/pereate, podeţe), lucrări de consolidare (gabioane, ziduri de sprijin, protecţie cu plasă ancorată) și lucrări de siguranţă a circulaţiei (semne de circulaţie, montare parapet de siguranţă şi marcaje rutiere).

Comentarii Facebook