Scandal în Parlament între Victor Ponta și un lider de partid: ”Ponta trădătorul-salvați tricolorul”


Ședința din Parlament pentru stabilirea unei comisiei speciale pentru Roșia Montană s-a lăsat cu scandal. În timp ce premierul Victor Ponta își susținea discursul pe tema scrisorii FMI, liderul Partidului Noua Republică, Mihail Neațu, l-a acuzat de trădare.

Neațu i-a oferit premierului un saculeț cu bani, care reprezenta "30 de arginţi, preţul trădării pentru Roţia Montană", şi l-a acuzat de trădare.

"Ponta trădătorul-salvaţi tricolorul!", a strigat Neamţu de lângă Ponta, aflat la tribuna Parlamentului, după care a părăsit sala. Neamţu avea şi un tricolor, potrivit realitatea.net.

Ponta i-a dat replică președintelui PNR, spunând să îi fie înapoiați banii pentru că are nevoie de ei la construirea noului partid.

"Ştiu că domnia sa din lipsă de bani nu a fost ales în Parlament, parcă aşa a zis, nu din lipsă de voturi", a spus Ponta.

Din sala de plen s-a strigat ”Golanilor”, către Mihail Neamțu și cei care îl însoțeau, însă președintele de ședință, Cristian Dumitrescu, a intervenit spunând că: "Nu permitem acte de huliganism în Parlament!".

Când a ieșit pe hol, Neamţu le-a declarat jurnaliştilor că Ponta este "trădător", precizând că a intrat în Parlament la invitaţia lui Remus Cernea.

Comentarii Facebook