Ponta îl compară pe Băsescu cu Hitler: ”Sunt convins că ne va face mai mult rău”



Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Consiliului Naţional PSD, că este convins şi le transmite tuturor social-democraţilor faptul că până la anul Traian Băsescu le va mai face, PSD, USL, cât de mult rău va putea.

Ponta a lansat un atac dur împotriva președintelui, comparându-l cu Adolf Hiitler. Acesta a precizat că cineva făcea o o comparaţie a situaţiei de astăzi cu anul 1944, când aliaţii erau destul de aproape de victorie.

"Toţi ştiau că se apropie victoria, dar mai ştiau că cel împotriva cărora luptau nu va accepta înfrângerea, că va face cât mai mult rău. Şi eu sunt convins şi vă spun şi dumneavoastră că Traian Băsescu ne va mai face nouă, PSD, USL, cât mai mult rău va putea până la anul. De aceea trebuie să câştigăm bătăliile, pentru a putea încheia această perioadă de război a românilor împotriva românilor", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Victor Ponta a spus că PSD trebuie să caute în continuare dialogul şi cooperarea, atât în păstrarea USL, cât şi în capacitatea de a discuta şi cu cei din afara majorităţii parlamentare.

"După atâţia ani de dezbinare, după atâţia ani de războaie, suntem în momentul în care este nevoie de pace, de construcţie", a spus Ponta.

Comentarii Facebook