Programul lui Boc a intarziat cu 10 zile inaugurarea tronsonului de autostrada Turda-Campia Turzii

Senatorul PNL de Cluj, Marius Nicoara, sustine ca tronsonul de autostrada cuprins intre Turda si Campia Turzii este terminat de 10 zile, dar nu a fost inaugurat pentru ca premierul nu a putut veni sa taie panglica.

 

"Desi tronsonul de autostrada cuprins intre Turda si Campia Turzii este finalizat de mai bine de zece zile, acesta nu a fost dat in folosinta din cauza faptului ca premierul nu a venit sa taie panglica", sustine liberalul clujean intr-o declaratie care va fi citita luni in plenul Senatului.

 

El spune ca premierul a fost prea preocupat de "jocurile de partid" si de "elaborarea de strategii neconstitutionale" ca sa isi faca timp pentru inaugurarea "peticului" de autostrada realizat in acest an.

 

"Clujenii au fost privati de beneficiile acestei lucrari. Iata cum, din cauza intereselor politicianiste si de multe ori personale ale capilor PDL, sunt ignorate prioritatile cetatenilor. In tot acest timp, de la finalizarea lucrarilor, traficul greu a tranzitat Campia Turzii, ca si pana atunci, afectand strazile municipiului si confortul cetatenilor", mai spune Marius Nicoara.

 

Sectorul de autostrada de 10 kilometri cuprins intre Turda si Campia Turzii a fost inaugurat sambata de premierul Emil Boc.

Comentarii Facebook