Daniel Buda, despre Ioan Rus: Liderii USL folosesc un limbaj suburban. Nicoara sa isi vada de activitatile virtuale, pornografice


Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat ca limbajul folosit de liderii USl este suburban, facand referire la declaratia lui Ioan Rus care a spus ca "Tise e un prostanac de la mama lui".

"In lipsa argumentelor si a solutiilor sustenabile pentru Clujul European, apeleaza la jigniri si atacuri personale. In fapt, acest tip de comportament de maidan, nu reprezinta o noutate pentru clujeni, avand in vedere faptul ca cele doua personaje s-au remarcat la nivel intelectual numai in perioada comunista si post decembrista, cand aveau vaga senzatie ca sunt depozitarii adevarului absolut, iar marea masa ii elogia pentru firimiturile aruncate in dispret de la inaltimea functiilor detinute in structurile statului. Este evident ca acesti lideri de facto ai Aliantei Socialiste, care se doresc a fi reprezentantii unei comunitati educate, au ramas ancorati in metehnele trecutului, incorsetati in propriile convingeri comuniste. Degeaba au trecut 22 de ani de la Revolutie pentru ca, din pacate, sangele varsat de eroii neamului pentru consolidarea unei societati moderne, democratice a fost in zadar pentru ei", a declarat presedintele PDL Cluj, Daniel Buda.

El le transmite politicienilor USL Cluj ca judetul Cluj este un veritabil centru academic recunoscut la nivel european si international, iar prin acest mod de a-si face imagine prin intermediul jignirilor, inclusiv a membrilor familiilor reprezentantilor locali, nu fac altceva decat sa isi etaleze nivelul mediocru de cultura si educatie si lipsa de respect fata de tot ceea ce inseamna valori si principii intr-o societate democratica. "Declaratiile josnice si intrarea in competitia electorala mai devreme nu reprezinta decat un nou set din aroganta, stupizenia si infatuarea provenite din arsenalul de amagire electorala al celui care se chinuie cu ocazia fiecarei campanii eleactorale sa castige increderea electoratului clujean. Este evidenta apetenta cu care acesti lideri, mint, singura lor preocupare fiind acumularea de voturi si accesul spre puterea politica, avand ca arme, nu realizari, nu abordare inteligenta, nu solutii, ci denigrarea si jignirea competitorilor electorali", a mai spus Daniel Buda.

Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda il indeamna pe senatorul Marius Nicoara "sa se limiteze la activitatile virtuale din Senatul Romaniei, pentru ca acolo ne-a demonstrat ca are expertiza, iar domnului Rus ii recomanda niste cursuri de bun simt, promovate chiar de co-presedintele USL, Crin Antonescu, asigurandu-i de faptul ca derapajele lor  nu vor ramane nesanctionate de electoratul clujean care este unul educat, si capabil de a face diferenta intre onoare, demnitate, respect  si dispret, frustare, aroganta si infatuarea de care dati dovada astazi".

Comentarii Facebook