Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale, a adormit la vizita oficială în Serbia - FOTO

 

Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale a lui Klaus Iohannis, ar fi adormit în timpul unei vizite oficiale din Serbia.

 

În 15 iulie 2015, preşedintele României, Klaus Iohannis, a efectuat o vizită oficială în Republica Serbia, unde s-a întâlnit cu preşedintele Serbiei, Tomislav Nikolic. 

 

Cei doi președinți s-au întâlnit la o discuție tête-à-tête, iar oamenii președinților au rămas într-o sală așteptând. Acolo, cei prezenţi se jură că Sorin Dan Mihalache a adormit buştean, sunetele scoase chemându-se ”sforăit” în limba română şi ”хркање” în sârbă, scrie Click!.

 

Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale a lui Klaus Iohannis, a spus că este o manipulare. 

 

Văd că prezența mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce, o dată pe săptămână, se inventează câte o știre care să mă pună într-o lumină defavorabilă. Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegația română aștepta terminarea convorbirilor tête-à-tête dintre președinții Nikolic și Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de de o oră. De altfel, cine se uită la poză vede foarte clar că fiecare membru al delegației își vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alții citeau documente. Mi-aș fi dorit eu sa ațipesc, dar nu am această capacitate, din păcate. Nu cred că partea sârbă se pretează la asemenea gesturi. Mai degrabă e vorba de un binevoitor român”, a spus Dan Mihalache pentru Știripesurse.ro.

Comentarii Facebook