Dan Cristian Codrean, candidatul PRO România Cluj la Primăria Cluj-Napoca și-a depus candidatura. Care e lista pentru Consiliul Local Cluj


Candidații pro România Cluj la Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Local și-au depus candidaturile la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 - Municipiul Cluj-Napoca.

Le mulțumesc tuturor celor care au venit alături de mine în acest proiect politic numit PRO România, împreună cu care am gândit Agenda Cluj-Napoca 2030 – programul nostru de administrare locală pentru Cluj-Napoca. Avem o echipă în care se îmbină în cel mai firesc mod posibil aerul proaspăt al generației tinere care a ales să facă pasul spre administrația publică și cu experiența colegilor seniori, o echipă în care se regăsesc oameni din diverse arii de activitate în care și-au dovedit deja capacitățile profesionale și care au dorit să-și pună expertiza la dispoziția clujenilor.

Pornim în această cursă electorală cu gândul de a câștiga Primăria Cluj-Napoca, motivați de dorința sinceră de a pune orașul nostru de suflet pe o poziție fruntașă în ierarhia orașelor preocupate de tot ce înseamnă calitatea vieții.  Planul nostru de administrație locală este proiectat pe un interval de zece ani, ceea ce excede durata unui mandat de primar. Este un proiect pentru Cluj-Napoca, pentru clujeni, dincolo de interese de grup și vendete personale!”, declară Dan Cristian Codrean, candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Dan Cristian Codrean (38 de ani) este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj, membru în Baroul Cluj din 2006, specialist în lobby și advocacy, mediator și arbitru la Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Cluj. De profesie avocat, unul dintre cei mai implicați și activi membri în viața comunității clujene, Dan Cristian Codrean a ocupat funcția de subprefect al județului Cluj timp de un an, devenind un fin cunoscător al mecanismelor administrației publice locale, fapt dublat de cei peste 15 ani de experiență politică. 

Lista PRO România pentru Consiliul Local Cluj este deschisă de următorii candidați: Dan Cristian Codrean, Dănuț-Dorel Canta, Adrian Magdaș, Petruța Cristina Bocoș, Angela Emilia Sacaliș, Sigina Anamaria Luca, Dorel Marius Șomlea, Doina Berindean ș.a.m.d. 

Programul de administrație locală pentru Cluj-Napoca propus de către Dan Cristian Codrean și echipa sa de la PRO România are în centru trei valori cheie, care ar trebui să conducă spre performantă: internaționalizarea, inovația și dialogul. Orice demers de schimbare menit să determine evoluția trebuie început cu două procese: diagnoză organizațională și audit intern pentru primărie - instituția care ar trebui să fie factorul declanșator al managementului performanței.

- parkinguri pe structuri ușoare în fiecare cartier, 

- construirea unor parcări mari la principalele intrări în oraș pentru cei care vin ocazional în Cluj, concomitent cu extinderea transportului public dinspre aceste zone către centru și cartiere,

- un cod de procedură de monitorizare și evaluare a proiectelor, organizarea de one-stop-shop-uri, elaborarea unui ghid de urbanism care să confere identitate proprie fiecărui cartier în parte, 

- refațadizarea clădirilor din cartiere, 

- extinderea zonei verzi prin idei inovative (cum ar fi creșterea artificială a suprafeței verzi prin utilizarea acoperișurilor sau acoperirea cu gazon a suprafețelor care se pretează), 

- înființarea unui Centru de excelență antreprenorială, 

- stimularea antreprenoriatului medical, 

- crearea unei platforme de dialog între mediul educațional și mediul de afaceri, 

- dezvoltarea și perfecționarea serviciilor de asistență socială 

Acestea sunt doar câteva dintre proiectele concrete care se regăsesc în programul gândit pentru clujeni de către Dan Cristian Codrean și PRO România Cluj. 

page0001.jpgpage0002.jpg

Comentarii Facebook