Cum va arata Clujul peste 20 de ani in viziunea lui Alin Tise! Totul costa un miliard de euro VIDEO

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a prezentat o viziune personala a Clujului peste 20 de ani.

 

Judetul va avea autostrazi rapide, care sa lege Cluj-Napoca de Huedin, Turda si Dej, dar si un tren rapid. In proiectul lui Tise apare si autostrada Tramsilvania, "care nu mai este o viziune, ci este o realitate. Trebuie terminata. Depinde urmeaza sa vedem daca ne lasa ministrii".

 

"Sunt ideile mele. Nu inseamna ca sunt perfecte. Nu dati cu piatra foarte tare, pentru ca numai am vrut sa expun cum cred eu ca va arata Clujul. Totul costa cel putin 900 de milioane de euro", a spus Tise.

 

In proiectul "Clujul peste 20 de ani", sunt prevazute sali polivalente in Huedin, Turda, si Dej. "Cred ca Romania trebuie sa treaca la o alta etapa de dezvoltare. Inca Romania se comporta ca in anii '90, dar trebuie sa gandim regional. Sunt foarte multe lucruri care trebuie schimbate ca sa fim eficienti. Nicaieri bugetele locale nu sunt suficiente pentru o administratie locala. Trebuie sa schimbam viziunea si sa externalizam servicii. Niciodata judetul Cluj nu va avea astfel de bani pentru a face un aeroport ultramodern. Poate a veni un privat care sa dea bani si sa il faca, iar Consiliul Judetean Cluj sa ia o redeventa", a mai explicat Alin Tise.

 

El a declarat ca nu regreta faptul ca CJ Cluj a investit in Cluj Arena, deoarece este "un spatiu care isi va demonstra utilitatea".


Comentarii Facebook