Transport in comun pe strada Mehedinti, din 2012. Totul depinde de finalizarea a doua parkinguri VIDEO

 

Primarul Sorin Apostu a anuntat astazi ca din vara anului 2012 pe strada Mehedinti din cartierul Manastur vor fi introduse mijloace de transport in comun.

 

"Dupa ce vom realiza cele doua parkinguri la care lucram acum vom putea sa ne gandim si la introducerea unui microbuz, in prima faza, pentru zecile de mii de clujeni care locuiesc pe strada Mehedinti si in aceasta zona a cartierului Manastur. Dupa ce vom finaliza parkingul de 120 de locuri la care lucram acum si pe cel de 400 de locuri, pe care il vom aproba zilele acestea, vom putea sa decongestionam strada Mehedinti, astfel ca vom putea sa introducem transportul in comun", a afirmat Sorin Apostu.

 

In prezent se lucreaza la un nou parking pe strada Mehedinti - Aleea Negoiu. Constructia va avea demisol, parter, cinci etaje si un total de 120 de locuri de parcare. Constructia urmeaza sa fie finalizata in 1 decembrie 2011.

 

Al doilea urmeaza sa fie construit tot pe strada Mehedinti si va avea 400 de locuri de parcare. Comisia de Urbanism din cadrul Primariei Cluj-Napoca urmeaza sa aprobe acest proiect in aceste zile, iar apoi sa fie organizata licitatia.

 

Vezi si...

Trei parking -uri noi in Manastur! VEZI unde vor fi construite - VIDEO

Comentarii Facebook