Cum l-a poreclit Dana Budeanu pe clujeanul Rareș Bogdan, după ce a purtat cu TUPEU un ceas de 30.000 de euro la piața agroalimentară


Dana Budeanu a șters pe jos cu Rareş Bogdan, după ce acesta a apărut în public, într-o piață cu oameni simpli, fermieri din Sălaj, purtând un Rolex de 30.000 de euro la mână. Dana Budeanu l-a ironizat și l-a poreclit ”ruj roz”.

Nu s-a gândit în veci că-i va iesi de sub haina si cred ca nu are altul. De la sotie, dacă e ceva mai scump. Daca traiesti in abundenta, asta e rutina ta. Dar ascultați cat de fraieri sunt toți. Eu sunt politician, îmi fac ziua și le trec pe toate ca sunt cadouri de ziua mea. Ți gata.

Nu are cum să-i pese, dacă nu a făcut nimic, cu partidul din care face parte. Acesti neterminati ies si urla ca PSD minte, ca nu se maresc pensiile, ca nu sunt bani. Gandeste-te ca omul care aude astea este un om in varsta, animalelor. În frig, bolnavi, fără medicamente, fără bani de mancare”, a declarat Dana Budeanu, la România TV.

Aceasta a spus că Rareș Bogdan nu e bărbat din cauza grijii pe care o acordă imaginii sale.

În momentul în care ești atât de preocupat de acest palier al vieții tale, cu siguranță ești mai puțin preocupat de restul, pentru că un bărbat care stă de dimineața până seara și se trage în poze cu hainele sau se uită în oglindă sau își face combinații pe culori de la ciorăpel până la batistuță, nu e bărbat. Bărbații nu au cum să stea în oglindă cât stau femeile. Nu au cum, că de aia bărbatul e bărbat și femeia e femeie”, este de părere Dana Budeanu.

Stilul lui Rareș Bogdan este unul foarte colorat. Culorile admise în tot ceea ce înseamnă mediul politic, corporatist și etcetera sunt bleumarin, negru, gri, că asta este. În rest facem ce vrem cu viața noastră, dar atâta timp cât suntem închiși în astfel de domenii și categorii ne adaptăm la asta”, a mai adăugat Dana Budeanu.

Tot scandalul a izbucnit după ce Rareș Bogdan s-a afișat cu un ceas de 30.000 de euro la o baie de mulțime pe care a făcut-o în piața agroalimentară din Șimleu Silvaniei. 

Europarlamentarul clujean renumit pentru pasiunea lui pentru modă, iar, la vizita din Sălaj, martorii spun că arăta de parcă mergea la Milano. 

Rareș Bogdan stă bine de acasă. Soția lui este fiica patronului de la Vitacom, care tocmai și-a demolat hala de pe strada Bună Ziua și a ridicat acolo blocuri. La rândul lui, Rareș Bogdan câștigă 11.000 de euro pe lună de la Parlamentul European, așa că își permite luxul. Problema este afișarea lui în mod ostentativ într-o piață din Sălaj, unde toț oamenii de acolo nu câștigă 30.000 de euro pe an, din vânzarea de legume.

Cu câteva zile în urmă, Rareș Bogdan spunea despre despre Marcel Ciolacu și colegii săi din PSD că poartă încălțări de mii de euro. ”N-am pantofi de 1.500 de euro. Şi sunt un om bogat şi port haine scumpe. N-am pantofi de 1.500 de euro. Sunt invidios. Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!”, a spus eurodeputatul PNL pentru România FFW

Comentarii Facebook