Avram Gal candidează primar la Câmpia Turzii! Oare și acolo merge să le spună oamenilor că burgerul cu 6000 de lei e IEFTIN


Avram Gal, patronul celui mai scump restaurant din Cluj-Napoca, care nu avea jenă să promoveze platouri de carne cu 1.200 de lei sau burgeri cu foiță de aur, de 6000 de lei, acum candidează la Primăria Câmpia Turzii și speră să îl voteze oamenii care câștigă pe lună cât costă la el un sfert de burger.

Gal nu se oprește aici cu aroganțele și se laudă că îl aduce ca șef de campanie electorală pe un apropiat de-al lui Barack Obama.

Dan Shomon, fostul șef de campanie al președintelui american Barack Obama, va conduce campania electorală a lui Avram Gal, pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii. Americanii sunt foarte interesați de zona orașului Câmpia Turzii și a județului Cluj, având în vedere actualele și viitoarele investiții în Unitatea Militară de la Luna și în alte afaceri importante din județ.

Avram Gal a ales unul dintre cei mai buni lobby-iști ai Americii pentru a-l susține în vederea câștigării alegerilor și în sprijinirea investitorilor români și americani. Scopul principal este să oferim cetățenilor un trai decent și liniștea de care au nevoie după 8 ani de lucrări făcute doar de mântuială și veșnicele bănuieli privind corupția în contractele europene sau banii guvernamentali”, se arată pe pagina PSD Câmpia Turzii.

Dacă luăm în calcul caterinca făcută de Avram Gal cu produsele lui, putem crede că și această campanie electorală este tot o glumă, pentru că e greu de crezut că niște oameni harnici din Câmpia Turzii, care muncesc din greu pentru bucatele lor, pot aprecia produsele promovate de acesta.

Putem menționa dintre chestiile exorbitant de scumpe de la localul lui Gal platoul cu carne de 1200 de lei, mici poleiți cu aur, cafeaua cu foiță de aur.  Celor care se minunau de prețuri, Gal le transmitea că totul este ieftin. 

Comentarii Facebook