Cum comentează Mihai Szeplekan ANULAREA alegerilor din PNL

 

Dacă sâmbătă ar fi avut loc alegerile pentru alegerea noului preşedinte al PNL Cluj, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, ar fi pierdut la o diferenţă semnificativă în favoarea consilierului judeţean PNL, Mihai Szeplekan.

 

După ce s-a folosit de artileria grea şi l-a chemat la Cluj pe preşedintele partidului, Crin Antonescu, Horea Uioreanu a recurs la ultima armă pe care o mai avea în arsenal, şi anume anularea alegerilor care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, prin ordin dat direct de conducerea naţională a partidului. Astfel, Horea Uioreanu a evitat, în ultima clipă o mare ruşine.

 

Contracandidatul său, Mihai Szeplekan susţine că scandalul a pornit de la şedinţa organizaţiei municipale a PNL Cluj-Napoca, unde Horea Uioreanu a încercat să îşi numească delegaţii favorabili. 

 

Ceea ce s-a întâmplat la această şedinţă a fost statutar, dar imoral. Imoral pentru că Horea Uioreanu trebuia să convoace de îndată, adică în zece minute, aşa cum a mai facut-o şi în trecut, o altă şedinţă pentru desemnarea delegaţilor. Dar domnul Uioreanu nu a făcut asta pentru că i-a fost frică că va pierde alegerile pentru funcţia de preşedinte al PNL Cluj şi s-ar fi făcut de ruşine la nivel naţional. Eu aş fi câştigat aceste alegeri şi cu delegaţii impuşi de domnul Uioreanu şi fără”, a declarat Szeplekan.

 

Mihai Szeplekan a mai precizat că statutul îi permitea lui Horea Uioreanu să organizeze această şedinţă de îndată. ”Lui Horea Uioreanu i-a fost frică că va pierde alegerile cu aceşti delegaţi. Vinovaţi pentru faptul că acea adunare nu s-a ţinut este domnul Uioreanu. Statutul PNL prevede că cel mai mare în funcţie, prezent la şedinţă, adică domnul Uioreanu, care este vicepreşedinte la nivel naţional, conduce şedinţa şi ia deciziile cu privire la aceasta. Dar domnul Horea Uioreanu s-a ascuns în spatele afirmaţiei că această decizie de a reprograma la o altă dată şedinţa organizaţiei municipale a PNL Cluj Napoca, a fost luată de domnul Mircea Dolha, secretar regional al PNL pe Transilvania, funcţie mult mai mică decât a lui. Deci, eu nu cred că domnul Uioreanu este trompeta membrilor organizaţiei municipale a PNL Cluj-Napoca sau a domnului Dolha, astfel că putea lua singur o decizie”, a spus, ironic, Szeplekan.

Alegerile din PNL Cluj au fost ANULATE de Crin Antonescu. Scandalul e în FLOARE

Comentarii Facebook