Alegerile din PNL Cluj au fost ANULATE de Crin Antonescu. Scandalul e în FLOARE

 

Alegerile pentru funcția de președinte al PNL Cluj au fost anulate de Crin Antonescu, pentru vicii grave de procedură.

 

Alegerile ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, 14 septembrie, iar lupta se dădea între Horea Uioreanu și Mihai Szeplekan.

 

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a declarat că alegerile care ar fi urmat să aibă loc în data de 14 septembrie, pentru alegerea noului preşedinte al PNL Cluj, au fost anulate. Nicoară a declarat că aceste alegeri ar urma să aibă loc, la o dată, ce va fi anunţată ulterior, cel mai probabil în anul 2014.

 

Nicoară a mai precizat că organizaţia municipală a PNL a greşit flagrant în momentul la şedinţa din 7 septembrie, pentru desemnarea delegaților din cadrul PNL Cluj-Napoca care ar fi urmat să voteze la convenţia judeţeană a PNL Cluj din 14 septembrie.

 

S-au încălcat prevederile din statut, articolul 19, aliniatul 5, din regulamentul de aplicare a statului, care prevede obligativitatea organizării adunărilor generale pentru desemnarea delegaților în toate orașele și municipiile”, a mai spus Nicoară.

 

Sâmbătă ar fi trebuit să fie aleși cei 120 de delegați care să voteze în 14 septembrie la alegerile pentru funcția de președinte al PNL Cluj. În total, la alegeri ar trebui să fie 700 de delegați care să își exprime votul, iar cei 120 ar reprezenta un punct forte pentru oricare dintre candidați și ar putea înclina balanța alegerilor.

 

Din cauza lipsei de cvorum, Adunarea Generală a fost invalidată, iar Mihai Szeplekan îl acuză pe Uioreanu că s-a speriat de el. Decizia privind alegerile pentru desemnarea noului președinte al organizației PNL Cluj stă în mâna conducerii centrale a partidului, afirmă Szeplekan.

Comentarii Facebook