Crin Antonescu a râs COPIOS pe Aeroportul din Cluj de organizarea evenimentului - VIDEO

 

Crin Antonescu s-a amuzat copios la conferința de presă de la inaugurarea pistei, deși era pus în situația de a nu putea vorbi din cauza zgomotului. Un avion i-a suflat și praful de pe pistă direct în cap.

 

Crin Antonescu, Liviu Dragnea și ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, ar fi vrut să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, dar turbina unui avion i-a redus la tăcere. Au mustăcit câteva minute, iar apoi, când au crezut că totul s-a terminat, s-au trezit într-un nor de praf.

 

Antonescu chiar i-a recomandat lui Liviu Dragnea să facă poze şi să plece, ei neputându-se face auziţi de către ziarişti. Crin Antonescu a început chiar să facă cu mâna ziariștilor într-un fel de limbaj al semnelor, iar vicepremierul Liviu Dragnea s-a întrebat cine a fost cu ideea organizării conferinței pe pistă. 

 

După ce a plecat avionul, Dragnea a spus, ironic: ”În primul rând vreau să mulţumesc public organizatorilor, pentru condiţiile senzaţionale”.

 

Probabil, Crin Antonescu nu a fost deloc mulțumit când a aflat că ideea organizării conferinței în zona pistei i-a aparținut consilierului său, Niels Schnecker.

Comentarii Facebook