Crin Antonescu a anuntat ca PNL nu va sustine candidatura lui Laszlo Tokes la functia de vicepresedinte al Parlamentului European


Crin Antonescu a anuntat ca PNL nu va sustine candidatura lui Laszlo Tokes la functia de vicepresedinte al Parlamentului European, deoarece politicianul a facut in ultimii ani declaratii care au adus atingere integritatii Romaniei.

Antonescu le-a cerut si europarlamentarilor democrat liberali sa faca acelasi lucru. Liderulo PNL

"Doresc sa va spun foarte limpede si foarte raspicat care este pozitia mea ca presedinte al PNL, si luni dupa BPC, care este si pozitia Biroului Politic, intr-o chestiune despre care se discuta putin dar, pe care o consideram deosebit de importanta, candidatura domnului Tokes Laszlo, cetatean roman, pentru functia de vicepresedinte al PE. Voi propune luni o decizie imperativa pentru europarlamentarii romani si cine va continua sa fie parlamentar si membru al PNL va vota impotriva candidatiurii domnului Tokes Laszlo", a afirmat Crin Antonescu.

Liderul PNL a mai adaugat ca "PNL este partidul politic care si-a adus o contributie decisiva la crearea Romaniei mari, presedintele PNL din acea vreme, Ion I. C. Bratianu, fiind cel care a negociat si a semnat Tratatul de la Trianon si care a consfintit constituirea Romaniei mari ca stat modern cu granite si configuratie statala inatacabile".

Comentarii Facebook