Proiectele Clujului, motiv de sesizare a Comisiei Europene

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, spune ca va sesiza Comisia Europeana despre faptul ca multe proiecte depuse de primari PSD si PNL nu au fost aprobate, in timp ce Clujul a primit finantare pentru 88 de proiecte.

 

"Am ramas de-a dreptul surprins ca regiuni cum ar fi Teleorman, Dolj, Olt, care aveau proiecte foarte bine elaborate de primari PSD si PNL nu au primit finantare pentru niciunul. In schimb, regiuni cum ar fi Clujul au primit finantare pentru 88 de proiecte. Este un fals care ne va determina sa atacam aceste masuri incalificabile ale actualului Guvern", a declarat Liviu Dragnea.

 

Si deputatul PNL Ciprian Dobre a anuntat ca va cere Biroului Permanent al Camerei Deputatilor constituirea unei comisii de ancheta privitoare la aprobarea proiectelor de finantare pe masura 322. Liberalul a spus ca a trimis o scrisoare presedintelui Comisiei Europene Jose Manuel Barroso si presedintelui Parlamentului European Jerzy Buzek in care arata neregulile constatate in procesul acordarii fondurilor europene.

 

Masura 322 se refera la acordarea de fonduri europene pentru dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza din mediul rural. Suma alocata pentru aceasta masura este de 1,5 miliarde de euro.

Comentarii Facebook