Copacii de pe strada Horea au fost tăiați fără explicații - FOTO

 

Copacii de pe strada Horea au fost tăiați, fără ca firma care se ocupă de reabilitări să ofere explicații în prealabil. 

 

Copacii au fost tăiați pentru a se putea lucra, dar firma constructoare nu a amplasat panouri în care să explice că, probabil, după terminarea lucrărilor acești copaci vor fi înlocuiți. 

 

Doresc sa-mi exprim dezaprobarea fata de taierea copacilor de pe bulevardul Horea, in contextul lucrarilor care se efectueaza pe aceasta strada. Intr-un oras in care si asa nu sunt foarte multe spatii verzi, mi se pare greu de crezut ca nu s-au putut gasi solutii pentru a fi menajati acesti arbori. Probabil nu stiti ca aceasta zona este una dintre cele mai poluate din oras, unde cuvantul "aerisire" este un nonsens - va invit sa vedeti ce "aer" respira copiii mei, chiar si in zorii zilei, cand traficul e mai redus!! In calitate de contribuabil, doresc foarte mult sa stiu cu ce drept rapiti locuitorilor din zona Horea - gara si putina verdeata care mai este”, a scris Daniela Marza, pe site -ul domuleprimar.ro.

 

Un alt clujean comentează ironic situația. ”Edilii pe care-i coordonati au inceput sa taie pomii de pe strada Horea considerand ca fac umbra degeaba respargerii si reasfaltarii acestei artere pentru a n oara in ultimii ani.

 

Va felicit pentru initiativa, avem nevoie de cat mai mult asfalt sanatos! Probabil voi primi acelasi raspuns ca acum cativa ani cand v-am intrebat de ce s-au taiat 3 pomi din fata salvarii si m-ati informat ca erau bolnavi - ceea ce nu era deloc adevarat (nu de aceea erau in fata Salvarii!) si ca vor fi replantati in cel mai scurt timp- ceea ce evident nu s-a intamplat”, a scris și Mircea Purdea.

 

Comentarii Facebook