Constructorul parkingului de pe strada Fabricii intarzie cu lucrarea. Primarul i-a aratat cartonasul galben - VIDEO


Primarul Sorin Apostu a anuntat ca firma Concefa, care construieste parkingul de pe strada Fabricii, din cartierul Marasti, a primit cartonasul galben pentru ca este in intarziere cu lucararea.

"Este diferenta intre ritmul in care se lucreaza intre parking -urile din Cluj. In constructie avem trei parking -uri, pe strada Baisoara, care va avea 354 de locuri pe trei etaje si o terasa, in loc la cele 50 de garaje care erau alta data aici. 354 de locuri care dupa parerea noastra va rezolva tot ce inseamna aceasta zona de alei pentru a se evita parcarile pe spatiile verzi si pe aleea principala, pe Liviu Rebreanu, care va putea deveni o alee mai rapida din punct de vedere al transportului in comun", a declarat Sorin Apostu.

Primarul Clujului a mai spus ca firma care construieste Parkingul din Marasti a primit cartonasul galben. "In ceea ce priveste celalalt parking de pe strada Fabricii. Astazi au primit cartonasul galben pentru ca lucrarile desi sunt demarate cu 10 luni inaintea acestui parking sunt doar la 45% din lucrare executata, fata deja de 60% acest parking (n.red. cel de pe strada Baisoara)", a mai spus Sorin Apostu.

Edilul sef a spus ca firma a fost obligata sa semneze un act aditional prin care sa se angajeze ca termina lucrarea pana in luna noiembrie. "Am chemat firma constructoare la mine si am impus printr-un act aditional termen de finalizare luna noiembrie a acestui an, in caz contrar calificativul va fi unul negativ pentru orice licitatie care va fi organizata de Primaria Cluj-Napoca", a mai spus Apostu.

Al treilea parking va fi construit pe strada Mehedinti. "Este vorba despre parkingul relocat de pe strada Aurel Vlaicu, care nu a fost dorit de locuitorii din cartier. Se face in Manastur la capatul strazii Mehedinti. Va avea circa 250 de locuri de parcare si termenul de finalizare este tot pana la finele anului", a mai spus primarul.

 

Vezi si...

Blocul NATO de pe strada Albac nr. 21, transformat in locuinte sociale din bani europeni - VIDEO

Zona Detunata din cartierul Gheorgheni, refacuta de Primarie. E.ON Gaz baga bete in roate proiectului VIDEO

Comentarii Facebook