Blocul NATO de pe strada Albac nr. 21, transformat in locuinte sociale din bani europeni - VIDEO


"Blocul NATO" de pe strada Albac, renumit pentru ca in urma cu 10 ani era locuit de tigani care isi tineau caii in apartamentele abandonate, va fi transformat in locuinte sociale din bani europeni.

Primaria Cluj-Napoca a anuntat ca imobilul de pe strada Albac nr. 21 va fi refacut, urmand sa fie create 24 de locuinte sociale cu o camera de zi, o baie si bucatarie individuala. "Pozitionarea lor in cadrul imobilului reabilitat va fi astfel: la parter se vor amenaja 8 apartamente, iar la etajele superioare se vor amenaja cate 4 apartamente. De asemenea, la parter va fi pusa in functiune o centrala termica pentru asigurarea incalzirii intregului imobil", a precizat primarul Sorin Apostu.

Proiectul "Locuinte sociale de calitate", str. Albac nr. 21, va fi contractat de municipiul Cluj-Napoca, in calitate de beneficiar, pentru atragerea de fonduri nerambursabile prin Programul Operational Regional 2007-2013.

Proiectul a fost depus spre finantare in septembrie 2010 si a trecut pana acum toate etapele de evaluare, fiind actualmente in faza de precontractare.
 
Bugetul total al proiectului este de 2 milioane de lei, din care 1,6 milioane reprezinta suma nerambursabila solicitata din cadrul programului, iar 440.880 de lei reprezinta cofinantarea de la bugetul local.

Amenajarea imobilului va fi facuta in 16 luni de la semnarea contractului de finantare.

 

Vezi si...

Zona Detunata din cartierul Gheorgheni, refacuta de Primarie. E.ON Gaz baga bete in roate proiectului VIDEO

Comentarii Facebook