Miercuri 24 Aprilie

Consiliul Judetean Cluj vrea sa se asocize cu primariile din Cluj-Napoca si Floresti pentru Spitalul Regional de Urgenta


Consiliul Judetean Cluj a anuntat ca va solicita asocierea cu primariile din Cluj-Napoca si Floresti pentru a putea construi Spitalul Regional de Urgenta, un proiect care bate pasul pe loc de cativa ani.

"Am lansat catre primariile municipiului Cluj-Napoca si a comunei Floresti ideea incheierii unui parteneriat pentru sustinerea in comun, impreuna cu Ministerul Sanatatii, a proiectului de construire a Spitalului Regional de Urgenta, pentru  care administratia judeteana detine un teren in localitatea Floresti. Am gasit intelegere la nivelul celor doi primari si speram ca in cel mai scurt timp sa gasim o forma de asociere pentru acest important proiect. Desi viitorul spital regional este in beneficiul tuturor judetelor din Regiunea de Nord Vest nu am gasit aceeasi deschidere si in cazul administratiilor judetene de aici. Asa incat vom incerca sa il realizam in aceasta formula locala de parteneriat. Viitorul Spital Regional de Urgenta reprezinta o prioritate a administratiei judetene, iar beneficiarii imediati vor fi locuitorii judetului", a declarat Alin Tise.

Daca se vor implica in acest proiect, municipalitatile vor trebui sa contribuie financir, urmand sa prevada in bugetele proprii sumele necesare pentru cofinantare.

Comentarii Facebook