Consiliul Județean Cluj somează public Prefectura Cluj să oprească ”furtul” a 12.000 de mp din teren Aeroportului

 

Consiliul Județean Cluj va boicota acțiunile publice ale Prefecturii Cluj și somează instituția să oprească ”furtul” a 12.000 de mp din teren Aeroportului.

 

Vă solicităm să interveniți în regim de maximă urgență și să opriți procesul prin care Direcția Agricolă dorește să fure terenul de 12.000 mp care astăzi este în proprietatea județului Cluj și în administrarea Aeroportului clujean.

 

Prin proces se dorește preluarea acestui teren de către statul român prin Ministerul Agriculturii și darea lui în administrarea Direcției Agricole a Județului Cluj.


Guvernul PSD poate soluționa problema de inventar pe cale administrativă și nu pe calea unei acțiuni în revendicare care va duce la pierderea terenului și a platformei pentru aeronave de către județul Cluj.

 

Conducerea executivă-politică a Consiliului Județean Cluj va solicita săptămânal prin somație publică și nu va mai participa la nicio acțiune a Prefecturii Cluj până când nu va fi oprit procesul de revendicare prin care se dorește preluarea abuzivă a terenului Aeroportului”, a precizat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

 

PSD Cluj atacă dur Consiliul Județean: Trimit comunicate de presă cu informații mincinoase

Comentarii Facebook