Consiliul Judetean Cluj plateste 4,7 milioane de euro pentru cumpararea de echipamente pentru colectarea deseurilor


Consiliul Judetean Cluj va cumpara echipamente pentru colectarea deseurilor in valoare de 3,6 milioane de euro. Este vorba despre circa 30.000 de pubele si containere pentru deseuri.
 
Potrivit anuntului de intentie, Consiliul Judetean Cluj va achizitiona si camioane in valoare de un milion de euro, pentru manipularea deseurilor, precizeaza rolicitatii.ro.

Investitia face parte din proiectul "Centru de Management Integrat al Deseurilor", iar finantarea este asigurata din fonduri europene si de la bugetul Consiliului Judetean Cluj. Inceperea procedurii de atribuire a acestor doua contracte va fi facuta in 31 mai.

Construirea Centrului de Management Integrat al Deseurilor va fi facuta de societatea Hidroconstructia, care a castigat licitatia deschisa de Consiliul Judetean Cluj.

Presedintele CJ Cluj a precizat ca, pana la sfarsitul anului vor fi inchise rampele de gunoi din judet: Pata Rat, Gherla, Huedin si Mihai Vitezu.

Valoarea totala a proiectului este de 76.453.255 de Euro, din care finantarea Fondului European de Dezvoltare Regionala asigura 38.773.186 de Euro, bugetul de stat 8.723.967 Euro, iar diferenta de 28.956.102 Euro este asigurata de judetul Cluj.

Licitatia pentru construirea centrului de deseuri a fost contestata de firmele Confort SA Timisoara, lider de asociere, si SC Copisa SA.

Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj au trimis la Comisia Natioala de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) documentatia necesara si asteapta evaluarea contestatiilor pentru a se putea continua proiectul.

 

Citeste si...

Inchiderea rampelor ecologice din judetul Cluj costa 12,4 milioane de lei!

Hidroconstructia va construi "Fabrica de gunoi" a judetului Cluj - VIDEO

Comentarii Facebook