Consiliul Județean Cluj finalizează drumul de la Țaga. Realitatea e ALTA, dar cine sa-i verifice!

 

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 109C Fizeșu Gherlii – Sântioana – Ţaga”, anunță cu mândrie Consiliul Județean Cluj, într-un comunicat de presă. Problema este că lucrările nu sunt terminate.

 

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare derulate pe drumul județean DJ 109C Fizeşu Gherlii – Sântioana – Ţaga. Acestea au vizat un sector de drum în lungime de peste 5 kilometri, de la kilometrul 12+500 până la kilometrul 17+600. Pentru completa finalizare a lucrării, urmează să se mai intervină la şanţuri şi acostamente, precum şi în ceea ce privește executarea marcajelor rutiere”, precizează CJ Cluj, într-unul dintre sutele de comunicate care anunță încă un kilometru de drum asfaltat (aproape zilnic se primesc asftel de comunicate, e ziua și kilometrul).

 

Cu alte cuvinte, mai este mult de lucru. Cei 20 de kilometri de șosea de la Gherla la Taga au trecut prin adevărate lupte în ultimii 7 ani. S-au început lucrări, s-au oprit, s-au reluat, între timp s-a stricat asfaltul pe unde s-a lucrat, s-au făcut proteste lăsate cu blocarea drumului la Fizeșu Gherlii, la Taga oamenii au protestat cu undițele în gropi, s-au plantat flori în craterele de pe șosea, o adevărată telenovelă.

 

Noua realizare a Consiliului Județean Cluj, adică finalizarea asfaltării, nu ajunge nici măcar până în centrul satului, la Taga, doar până la intersecția spre Geaca și Buza. De acolo înainte, drumul, pentru că nu i se poate spune șosea, e ca pe vremea lui Avram Iancu, adică abia înaintează căruțele, ce să mai vorbim despre mașini. 

 

Iar spre Habadoc e crimă și pedeapsa pentru șoferi, scrie Gherla Info.

Comentarii Facebook