Consilierii USL Cluj vor sa faca pe "detectivii" in cazul arestarii lui Radu Bica. Ei vor sa analizeze licitatiile


Consilierii judeteni ai USL Cluj solicita convocarea unei sedinte de urgenta a Consiliului Judetean Cluj, in care sa fie analizata situatia creata in urma arestarii lui Radu Bica.

Deputatul PNL, Horea Uioreanu, a declarat ca trebuie infiintata o comisie a consilierilor judeteni, care sa investigheze toate licitatiile derulate de COnsiliul Judetean Cluj, din 2008 si pana acum.
 
"Consilierii judeteni ai USL vor convoca o sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Cluj pentru a se dezbate situatia creata in urma arestarii vicepresedintelui Radu Bica. Daca vor considera necesar, acesti consilieri ar putea sa infiinteze o comisie de ancheta privind modul de organizare a licitatiilor la CJ Cluj incepand din anul 2008 pana in prezent. Luarea de mita este un act penal, dar luarea de mita pentru favorizarea unei licitatii este un atentat la bugetul local sau judetean. Licitatiile trucate sunt in defavoarea interesului locuitorilor judetului Cluj", a declarat Horea Uioreanu.

Vicepresedintele CJ Cluj, Radu Bica, a fost arestat marti, 1 noiembrie, pe 29 de zile, sub acuzatia de luate de mita.

Vezi mai jos cum motiveaza judecatorii de la Curtea de Apel Cluj arestarea lui Radu Bica...

Radu Bica i-a cerut Aspaziei Droniuc 25.000 de euro in biroul sau de la Consiliul Judetean Cluj - Interceptari telefonice

Comentarii Facebook