PSD Cluj cere sensul giratoriu de la Aeroportul Cluj


PSD Cluj solicita amplasarea unui sens guratoriu in fata Aeroportului International Cluj pentru a fi rezolvata problema fluidizarii si sigurantei traficului in zona.

"Pentru a evita producerea altor accidente rutiere si a fluidiza iesirea din municipiul Cluj-Napoca inspre Dej, avem nevoie de un proiect aprobat pentru optimizarea traficului in zona. Stim ca aeroportul este in subordinea Consiliului Judetean, iar soseaua tine de muncipiul Cluj-Napoca, insa nu este posibil ca la un trafic de 700 de masini pe zi care intra in aeroport, sa nu avem un acces care sa ofere siguranta conducatorilor auto. Faptul ca toti cei care vin dinspre oras (adica majoritatea) sunt nevoiti sa stationeze pe banda doi de circulatie pana cand prind momentul pentru a intra in aeroport nu doar ca ii face pe cei care sunt contra cronometru sa piarda timp, dar pericliteaza circulatia. in acea zona, in general media vitezei atinse este mai mare decat in oras, iar cei care vin pe banda 1 dinspre centru, cu siguranta nu au cum sa vada nici pietonul care traverseaza o sosea cu 4 benzi la doar 10 metri mai incolo", a declarat Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj.

Socia-democratii acuza ca sensul giratoriu nu era construit din cauza disputelor care ar exista intre Primaria Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj.

Comentarii Facebook