Consilierii locali USL Cluj cer analiza stadiului lucrarilor la sala polivalenta si linia de tramvai


Consilierii locali ai Uniunii Social Liberale (USL) Cluj solicita o sedinta extraordinara pentru a verifica stadiul proiectelor aflate in derulare: sala de sport si lucrarile de reabilitare a liniei de tramvai.

"Noi, consilierii locali ai USL suntem interesati in primul rand ca in municipiul Cluj-Napoca sa nu avem blocaje ale lucrarilor pe care le avem in derulare din cauza evenimentelor de saptamana trecuta si ca asupra lor sa nu mai planeze suspiciuni de coruptie. In cazul primarului, avem incredere ca justitia isi va face datoria. Vom cere o situatie la zi in ceea ce priveste derularea lucrarilor la sala polivalenta, atat ca si timp necesar pana la finalizare, cat si ca si plati efectuate pana in prezent din suma totala cu care s-a castigat licitatia. Conform contractului, lucrarea trebuie finalizata in 36 de luni, insa in primavara eram anuntati ca ea va fi gata in luna mai a anului 2012. Ca si reprezentanti ai clujenilor in Consiliul Local Cluj-Napoca, consilierii locali ai USL vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a demonstra ca interesul nostru este buna functionare a orasului si felul in care sunt cheltuiti banii publici", a declarat Remus Lapusan, liderul consilierilor locali PSD.

"Aceeasi situatie o avem si in cazul lucrarilor de la linia de tramvai. Nu putem sa lasam Clujul ca vesnic santier, asa ca vrem sa analizam fiecare lucrare in parte pentru a ne asigura ca nu mai exista suspiciuni de coruptie. Ceea ce ne preocupa in aceste momente este sa stabilim o modalitate de functionare a acestui for din care facem parte pentru ca interesul nostru principal trebuie sa fie clujenii carora trebuie sa le redam increderea in faptul ca exista si un alt tip de a face administratie locala", a spus si Steluta Cataniciu, consilier local PNL.

 

Cele doua proicte au fost incepute de primarul Sorin Apostu in primavara si vara acestui an, urmand sa fie finalizate pana in primavara anului 2012.

Comentarii Facebook