Consilierii județeni PSD Cluj susțin schimbarea lui Mihai Seplecan. Mingea e acum în terenul PNL Cluj

 

Consilierii județeni PSD Cluj susțin schimbarea lui Mihai Seplecan, ca urmare a scandalului diplomei false. 

 

Având în vedere faptul că dl. Mihai Seplecan nu a explicat situația legată de autenticitatea diplomei de absolvire a facultății, precum și informațiile că aceasta ar fi falsă, considerăm încă odată, că alegerea și susținerea dlui. Mihai Seplecan de către PNL Cluj a fost una  greșită.

 

Vă reamintim faptul că Mihai Seplecan a fost ales datorită susținerii PNL Cluj și singurii care au votat împotriva numirii în funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj au fost cei din PSD”, precizează Biroul de presă al PSD Cluj.

 

Consilierii județeni ai PSD Cluj susțin schimbarea lui Mihai Seplecan din funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj și ”așteaptă reacția celor care susțin acest demers, respectiv toți ceilalți consilieri județeni, reacție care poate fi concretizată prin semnarea referatului de schimbare din funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, precum și a convocatorului de ședință extraordinară care să aibă loc în data de luni, 21 decembrie”.

 

Mingea este acum în terenul celor de la PNL Cluj, care trebuie să promoveze o hotărâre de consiliu județean de schimbare din funcție a lui Seplecan. Pentru ședința extraordinară trebuie semnăturile consilierilor județeni, iar cei de la PSD susțin că sunt de acord. 

Comentarii Facebook