Compania de Transport Public Cluj nu își gestionează bine autobuzele. Vezi un EXEMPLU clar

 

Compania de Transport Public Cluj nu își gestionează bine autobuzele și le folosește după un program nepotrivit.

 

Un clujean a studiat câteva trasee și a ajuns la următoarea concluzie, semnalată pe site-ul domnuleprimar.ro.

 

Este cunoscut ca CTP Cluj are un parc de autobuze foarte eterogen, cu vechimi cuprinse intre 0-30 de ani. Daca innoirea parcului depinde de mai multi factori, in schimb proasta utilizare a vehicolelor existente depinde numai de competenta factorului uman.

 

1. Sâmbata 31.01 si duminica 02.02 dupa masa pe linia 33 nu cirxcula nici un autobuz low-floor (cu podea coborita). Din 13 autobuze scurte de acest tip de care dispune coloana Gheorgheni ce deserveste aceasta linie doua treimi stateau in garaj.Daca cineva aflat intr-un carucior cu rotile ar fi dorit sa utilizeze un vehicol al liniei 33 ar fi stat si el.... pâna a doua zi dimineata cind ar fi aparut un autobuz low-floor pe aceasta linie.

 

2. Sâmbata dupa masa cea mai aglomerata linie este 24b care leaga cele doua mall - uri polus si iulius.In 31.01 din cele 10 autobuze articulate ale coloanei Gheorgheni ce deserveste aceasta linie doar unul se afla pe linia 24b, celelalte doua fiind scurte cu nr de parc 709 si 351. Si uite asa articulatele stateau in garaj, iar calatorii stateau si ele ca sardelele in autobuzele scurte”.

Comentarii Facebook