Clujul a pierdut lupta cu Craiova! Finala Eurovision politizată de PSD și mutată în Bănie

 

Un senator PNL acuză PSD că a politizat și finala Eurovision și a mutat evenimentul la Craiova, fief al social-democraților.  

 

Decizia de a muta finala naţională a competiţiei Eurovision la Craiova a fost una totalmente politică. Încă o recompensă pentru fieful PSD şi încă o pedeapsă pentru cei care nu votează PSD!

 

Cluj-Napoca are cea mai mare şi modernă sală polivalentă (7000 locuri) dar e aleasa Craiova pentru această finală (4.000 de locuri). Aceeaşi Craiova care este susţinută puternic de guvernul PSD pentru competiţia Capitală Culturală Europeană 2021, uitându-se obiectivitatea cu care autorităţile naţionale ar trebui să gestioneze aceste candidaturi”, atacă Alin Tișe, senator PNL (ales din partea PDL).

 

Sunt cunoscute deja contrele dintre diverși oameni politici pe tema faptului că PSD nu ar mai ”iubi” Clujul, pentru că nu votează acest partid. La ultimele alegeri, cele prezidențiale, rezultatele au fost zdrobitoare, susținând puternic această teorie. 

 

Cu toate acestea, la alegerile din 2012, chiar și Alin Tișe a fost învins la Consiliul Județean Cluj de un candidat al alianței formate atunci din PSD și PNL. La Primăria Cluj-Napoca, Emil Boc a câștigat cu mare greutate lupta cu Marius Nicoară, candidat al Alianție PSD - PNL, foarte mulți clujeni demonstrând că pot ”iubi” și PSD -ul.

 

Foto: Sala de sport din Craiova

Comentarii Facebook