Compania de Apă Cluj a găsit VINOVAȚII pentru inundația din FLOREȘTI. Locatarii de pe strada Florilor sunt de VINĂ!

 

Compania de Apa Somes deruleaza o campanie in cadrul careia doreste sa constientizeze populatia sa nu mai arunce in chiuvete, wc-uri sau direct in canalizare alte obiecte decat hartie igienica. 

 

In acest sens, a transmis imagini in care se observa carpe, pet-uri si stergare de hartie greu degradabile in apa si care au fost scoase de angajatii companiei de la gratarul de protectie a statiei de pompare ape  uzate de pe strada Florilor din Floresti.

 

Conform reprezentantilor companiei  materialele aruncate de unii clienti in toalete sau direct in canalizare, blocheaza functionarea normala a acesteia.

 

"Aceste materiale nu ar avea ce cauta in canalizare in mod normal, gandita strict pentru a prelua apele uzate menajere si hartia igienica", declara  Lucian V. Croitoru, manager Comunicare&Clienti din cadrul Companiei de Apa Somes.

 

Pentru a constientiza populatia cu privire la ceea ce arunca in toalete si chiuvete compania va duce o campanie de constientizare in cadrul careia va fi realizat un afis ce va fi postat pe condominii, usa blocurilor si spatii publice), dar si un fluturas care va fi atasat la facturi.

 

"Momentul ales pentru amplificarea campaniei "Toaleta nu este tomberon" nu este aleator, dat fiind ca odata cu apropierea sesonului de iarna, se amplifica enorm problemele de functionare a canalizarii, in particular dinspre zona rurala din amonte de Cluj - Napoca (Floresti, Gilau etc), prin infundarea acestei canalizari in principal cu seu anumal, rezultat din taierile de porci", mai adauga  Lucian V. Croitoru, manager Comunicare&Clienti din cadrul Companiei de Apa Somes.

 

CITEȘTE ȘI:

Inundații în Florești, în urma ploii de luni seara! Primarul Șulea către oameni: Voi nu vedeți unde v-ați mutat! - FOTO 

Apă până la genunchi, pe străzile din Florești: S-a furat la canalizare! - FOTO

Comentarii Facebook