Cluj-Napoca: Colectarea selectivă a Supercom e o poveste, iar pubelele cu cod de bare o glumă bună. Tișe, când vin amenzile?


Compania Supercom a pus mâna pe contractul de salubritate de pe tot județul Cluj si s-a angajat că va colecta selectiv cu mașini speciale. În plus, compania a promis că va distribui pubele cu cod de bare, dar și acest lucru nu s-a respectat.

Supercom ar trebui și să cântărească gunoiul ridicat de la clujeni și, pe loc să emită chitanțe, dar acest lucru pare un lucru Științifico-Fantastic. 

Clujenii din Borhanci se plâng de serviciile oferite de Supercom.

Doresc sa depun o reclamație la adresa firmei Supercom, pentru modul absolut defectuos prin care colecteaza deseurile reciclabile; sticlă nu a fost ridicată deloc în luna februarie, nici în prima zi de vineri din luna martie, conform programului. Saptamana trecuta, în ziua de marți nu a fost ridicata hartia.Se pare ca deseurile reciclabile se ridica după bunul plac, fără a se respecta vreun program, iar despre așa zisele pubele cu cod de bare nici nu mai are rost sa pomenesc”, a reclamat un clujean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a promis că va amenda Supercom pentru fiecare reclamație primit. Până acum, totul a fost o promisiune, pentru că nu s-a făcut nimic, fiind o altă declarație de politician. 

Supercom a obținut contractul de 84 de milioane de euro pe tot județul și are monopol pe gunoaiele clujenilor timp de 10 ani.

Comentarii Facebook