Cluj 100 - România în 100 de fețe - proiect artistic inedit pentru elevi - FOTO

 

Liceenii de la ”Onisifor Ghibu” au pus pe picioare un proiect care valorează cât toate proiectele gândite de Guvern în anul Centenarului. 

 

Primarul Emil Boc s-a dus și el la liceul clujean și a imprimat pe lurrarea murală a profilului marelui istoric, Vasile Pârvan. 

 

Sunt impresionat de maniera în care tinerii de la Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu", Cluj au înțeles să sărbătorească Centenarul, lăsând în urma trecerii lor prin școală o lucrare de artă contemporană ce îmbină prezentul cu moștenirea celor 100 de ani de istorie a României și totodată, pune în centru Omul. 

 

100 de personalități care au marcat decisiv identitatea și cultura noastră "le zâmbesc" celor 1900 de elevi ai Liceului "Onisifor Ghibu", de pe lucrarea realizată de artistul Kero Zen alături de elevi, profesori și invitați. Am fost onorat să particip la imprimarea pe lucrarea murală a profilului marelui nostru istoric, Vasile Pârvan”, a precizat primarul Emil Boc. 

 

Proiectul este sprijinit financiar de Municipiul Cluj-Napoca - Primăria și Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca și realizat de Asociația Launloc în colaborare cu Asociația BLANĂ.

Comentarii Facebook