Ciorbea la Cluj: PNTCD trebuie sa revina in Parlament din 2012


Presedintele PNTCD, Victor Ciorbea, a declarat, marti, la Cluj ca partidul trebuie sa revina in Parlament din 2012.

"Suntem constienti ca e greu sa repornesti aproape de la zero. Vom vedea cat de repede se dezvolta proiectul platformei politico-civica 'Calea Dreapta' si, in functie de aceasta, se va lua o decizie adecvata in Biroul National de Conducere al partidului, PNTCD e obligatoriu sa fie partid parlamentar din toamna anului viitor. Dupa 12 ani PNTCD trebuie sa isi reia locul cuvenit, tinta noastra este aceasta. Nu ne permitem sa mai ramanem inca o data in afara Parlamentului", a spus Ciorbea.

Presedintele PNTCD nu a exclus o posibila aderare la Miscarea Populara, care ar urma sa se coaguleze in jurul PDL.

"Vom face o analiza sa vedem cum stam la nivel national si local si vom lua decizia daca mergem pe linia platformei 'Calea Dreapta' sau va trebui sa ne repozitionam sub o forma sau alta. Deocamdata luam in calcul proiectul 'Caii Drepte'", a continuat Victor Ciorbea.

Din platforma politico-civica "Calea Dreapta" ar urma sa faca parte vechii aliati ai PNTCD: asociatii, AFPR, revolutionari, studenti, Alianta Civica si sindicate.

Victor Ciorbea a mai adaugat ca procesul de unificare a juridica a PNTCD este finalizat in proportie de 90%.

La conferinta de presa de la Cluj au mai luat parte fostul deputat PNTCD, Ioan Vida Simiti, directorul Bibliotecii Central Universitare, Doru Radosav, presedintele Consiliului Academic al UBB, Serban Agachi, si liderii PNTCD Cluj, Ioan Feraru, si PNTCD Cluj-Napoca, Calin Oancea.

Comentarii Facebook