Ce spune Emil Boc despre controlul lui Ponta de la Cluj Arena. L-a enervat foarte TARE!

 

Primarul Emil Boc a vorbit despre controlul pe care premierul Victor Ponta l-a ordonat la stadionul Cluj Arena. El crede că totul este politic. 

 

În calitate de fost prim ministru sunt bucuros că am putut, în vremuri grele, să sprijin costrucția a două arene importante din România. Am sprijinit Arena Națională cu 35 de milioane de euro și Arena de la Cluj cu 14 milioane de euro, pentru a da un semnal că aceste stadioane sunt importate pentru sportul românesc și pentru perspectiva aducerii în România a unor competiții de talie europeană și de ce nu, la un moment dat și de talie internațională.

 

În privința Clujului, cred că stadionul este un model în privința cheltuirii banului public, referindu-ne la calitate versus cost. Cred că acest lucru se poate observa de către oricine se uită peste hârtiile de la Consiliul Județean Cluj. 

 

Cred că Guvernul ar trebui să îl felicite pe Alin Tișe și pe Consiliul Județean Cluj, nu să îi șicaneze cu controale”, a declarat primarul Emil Boc.

 

Întrebat dacă este de părere că acest control este unul politic, Emil Boc a declarat că ”așa pare, mai ales că urmează campania electorală”.

 

Stadionul Cluj Arena a costat, la final, 1000 de euro pe scaun, adică 36 de milioane de euro în total. Stadionul Național Arena a costat 4300 de euro pe scaun, adică 234 de milioane de euro. În primul caz, bugetul a fost suplimentat cu 9 milioane de euro, iar în cazul stadionului din București cu 115 milioane de euro.

 

Ponta a cerut anchetă la Cluj Arena. Stadionul a fost de 7 ori mai ieftin ca Național Arena

Comentarii Facebook