Băsescu îl atacă DUR pe Victor Ponta: Poate vă dau filmările. O să vedeți o SLUGĂ VIDEO


Președintele Traian Băsescu a recunoscut că l-a păcălit pe Victor Ponta să semneze pactul de coabitare, spunând că lipsa de experiență a acestuia l-a salvat.

Slavă Domnului, pe lipsa de experienţă a lui Ponta am reuşit să semnez celebrul Pact de coabitare. Da, l-am păcălit”, spus Traian Băsescu la B1 TV.

De asemenea, șeful statului l-a avertizat pe Ponta să nu mai ceară să facă publice filmările de la întâlnirile cu el, pentru că ”va ieși mai prost”

L-aţi văzut cum e în faţa mea. L-aş ruga să nu mai insiste să dau toate întâlnirile pentru că va ieşi mai prost. S-ar putea să le dau, la cererea lui, să n-o mai spună o dată... O să vedeţi o slugă. Vi-l imaginaţi să spună "Dar sunt fericit, domnule preşedinte! Sunt de acord!" Ăsta e cel care crede că poate fi preşedinte. Când s-a dus la Barroso, Ponta, văzând că i-a citit 1, 2, 3, 4 puncte, i-a spus "Daţi-mi foaia, că le fac pe toate!"”, a mai spus Băsescu.

Traian Băsescu susține că Victor Ponta ar fi un preșdinte rău pentru România, însă este de părere că ar putea rămâne premier.

Sper ca Ponta să nu fie preşedintele României pentru că se gudură pe lângă fiecare demnitar străin, numai să facă o poză cu ei... Va fi un preşedinte rău. În situaţia în care pierde Preşedinţia, rămâne prim ministru. De ce să nu rămână?”, a punctat Traian Băsescu.

Comentarii Facebook