Duminica 28 Aprilie

Ce a spus Emil Boc când a fost întrebat unde este Aquaparkul promis clujenilor!


Primarul Emil Boc promite că face un Aquapark de mai bine de zece ani, iar clujenii populează la greu stațiunile din Ardeal, în căutarea unor locuri adevărate de distracție. Din păcate, promisiunile lui Emil Boc au rămas doar promisiuni. 

În septembrie este termenul de predare a Studiul de Fezabilitate, astfel încât să putem intra apoi în Consiliul Local cu dezbateri. A fost dat un proiect inițial pe care l-a avut RADP-ul, după care l-am preluat noi, la Primărie, astfel că îl vom duce mai departe. Va fi gata la începutul toamnei acest proiect”, a spus afirmat edilul Clujului.

O astfel de investiție ar ajunge la 50 de milioane de euro, bani care nu există la bugetul local. Acest lucru poate fi unul dintre motivele pentru care sunt inventat scuze și studii. 

Între timp, alte localități ne dau lecții la turism, Clujul având numai ștranduri mici, unde abia merg și localnicii, fiind extrem de scump. Clujenii preferă să meargă la băile de la Toroc Dej sau Durgău Turda, unde sunt mai multe bazine și prețurile sunt pe măsura promisiunilor privind ”calitatea vieții”. În Cluj-Napoca tariful de intrare la ștranduri începe de la 50 - 60 de lei în weekend, tot mai scump de la an la an.

Comentarii Facebook