Ce a făcut Emil Boc în China? ”Am fost în concediu. Nu a avut niciun fel de legătură cu Primăria” - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a declarat că vizita pe care a făcut-o în China nu a avut nicio legătură cu Primăria, dar că a legat unele relații.

 

Acolo am fost într-o vizită care nu a avut niciun fel de legătură cu Primăria. Mi-am luat concediu de la Primărie. Am fost într-o delegație a Partidului Democrat Liberal. Am profitat de această ocazie pentru a demara niște contacte pentru unele relații pe care să le putem dezvolta între municipiul Cluj-Napoca și câteva orașe din China.

 

Dacă voi primi și un accept din partea Consiliului Local, am pus la cale dezvoltarea unei relații cu orașul Jingjiang din provincia Jiangsu. Un oraș de 3 milioane de locuitori, cu 5 universități, foarte vechi și cu profil cultural și turistic. Am întâlnit deschidere pentru o asemenea relație.

 

Vizita s-a axat în rest pe componenta economică. Am vizitat mai multe parcuri industriale din zona Beijing -ului și a Shanghai -ului, dar și din fosta capitală a Chinei, Xi'an, și care rămâne un oraș de referință în istoria Chinei”, a declarat Emil Boc. 

Comentarii Facebook