Candidatul USL Marius Nicoara, la Primaria Cluj-Napoca: Daca voi castiga, primul lucru este sa indepartez coruptia din primarii VIDEO

 

Candidatul USL Marius Nicoara si-a depus azi, 26 aprilie candidatura pentru functia de primar al muncipiului Cluj-Napoca.

Depunerea candidaturii a avut loc la Biroul Electoral Municipal, acesta fiind insotit de catre candidatii pentru Consiliul Local.

"In primul rand as vrea sa subliniez faptul ca azi am depus o lista de consilieri locali, in care tineretea este imbinata cu experienta, care probabil dupa 22 de ani are un numar semnificativ de doamne si domnisoare. O lista pe care se regasesc consilieri locali cu mandate de expedrienta. Media de varsta este de 39 de ani", a spus Marius Nicoara.

In ceea ce priveste campania electorala acesta doreste sa fie una normala: "Campania asta electorala sper sa fie una fireasca, normala in care sa aratam ce stim, ce-am facut si ce vom face pentru Cluj si pentru clujeni. Sunt convins ca de aceasta data Clujul va da castig de cauza unui clujean adevarat, care a facut ceva pentru acest judet. Cat am fost la Consiliul Judetean am acumulat suficienta experienta ca sa pot sa promit clujenilor ca Clujul sa fie pe locul pe care-l merita in Romania. Acum, din nefericire acest oras poarta urmele coruptiei si este catalogat ca un oras al incompetentei.", a mai spus candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca.

 

Intrebat care este primul lucru pe care il va face daca va castiga Primaria Cluj-Napoca, acesta a rapsuns: "Sunt multe lucruri pe care clujenii mi le solicita. In orice caz, primul lucru pe care o sa-l fac este sa inlatur coruptia din primarii".

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook